posuvné a harmonikové brány
Priemyselne Brany Harmonikove A Posuvne
Priemyselne Brany

posuvné a harmonikové brány

Široký výber
Priestorové nenáročnosť

Patentovaná bezpečnosť
Skvelá funkčnosť a spoľahlivé ovládanie
Výborná tepelná izolácia
Jednoduchá údržba a dlhá životnosť
Kvalitné pohony CAME


Posuvné a skladacie harmonikové brány sa používajú na uzatváranie priemyselných hál, kde z priestorových dôvodov nie je možné použiť sekciové alebo navíjacie garážové brány.  
Dvojplášťové oceľové panely sú vyplnené 50 mm polystyrénom a dosahujú vynikajúce tepelné parametre (s koeficientom prestupu tepla 0,63 W/m2K). Povrch panelov je chránený zinkovaním a polyuretánovým náterom, ale aj z antikoru.
V tele posuvnej alebo skladacej harmonikovej brány je možné umiestniť vstavané dvere alebo presvetliť ich jednostennými alebo dvojstennými sklennými tabuľami. Povrchová úprava panelov je v štandardných farbách RAL modrá 5010, červená 3000, sivá 7016 a sivobiela 7035.

Zabudovanie takýchto brán zaberá minimálny priestor z vnútornej či vonkajšej strany, podľa typu montáže za alebo pred otvor.
Masívne kolieskové závesy a špeciálne uchytenie obrovských krídel umožňujú aj s takouto bránou manipulovať ručne (výška až 6 000 mm vysokých krídiel, šírky otvoru až do 10 000 mm.) Na uzavretie otvorom až do 50 000 mm je potrebný použiť motorovú jednotku. Pravidelná údržba brán je nenáročná, no zabezpečí dlhoročnú spokojnosť.

Posuvné a harmonikové brány predávané u Jolly Joker spĺňajú smernice EÚ a sú označené značkou CE.

 

CERTIFIKÁTY & OSVEDČENIA

Všetky produkty vyrábané a dodávané firmou Jolly Joker a.s., spĺňajú technické a bezpečnostné normy EÚ. >>