sekciové garážové brány
01 Garazove Brany Sekciove Cupis Breda Jolly Joker01 Garazove Brany Sekciove Venus Breda Jolly Joker
Garazove Brany

sekciové garážové brány

Výber z 200+ farieb vzorkovníka RAL
Široký výber z imitácií dreva a farebných fólií
Najvyššie bezpečnostné štandardy
Výborné tepelno-izolačné vlastnosti
Sekcie s hrúbkou panelu 42 mm
Všetky automatické brány s kvalitnými motormi CAME

Sekciové garážové brány BREDA sú jedinečné svojim dizajnom, technológiou a bezpečnosťou. Sú vyrábané z dvojplášťových 42 mm panelov, z farbenej pozinkovanej ocele, z eloxovaného aj farbeného hliníka vo viac ako 200 farebných prevedeniach stupnice RAL a v imitáciách dreva. Dlhoročný bezporuchový chod garážových brán zaručujú materiály vysoko odolné voči korózii. Sekciové garážové brány BREDA majú najvyšší možný tepelný komfort vo svojej kategórii, a to vďaka 42 mm panelom zateplených polyuretánovou penou a perfektným tesneniam. Spĺňajú zároveň prísne požiadavky na úsporu energie a racionálne využitie tepla. Tesniaci systém a mechanika zabezpečujú tichý chod, ktorý nevyruší ani v noci. Všetky naše brány sú dodávané v kvalite Silver a Gold, ktorá definuje kvalitu komponentov brán.

Všetky sekciové brány BREDA sú vybavené kvalitnými bezpečnostnými prvkami, garážové panely majú patentovanú úpravu proti privretiu prstov. Štandardnou výbavou je bezpečnostná poistka proti pretrhnutiu laniek a uvoľneniu torzných pružín.
Brány sú poháňané vysoko kvalitnými motormi značky CAME s dlhou životnosťou, spoľahlivosťou a veľmi nízkou mierou kazivosti. Spĺňajú smernice Rady Európskej únie a sú označené značkou CE.

AKO POSTUPOVAŤ PRI VÝBERE BRÁNY?

Na trhu je možné nájsť garážové brány v rôznom prevedení panelov, povrchov, konfigurácii a farieb. Výber brány sa môže preto zdať na prvý pohľad komplikovaný, ale v skutočnosti stačí urobiť pri výbere len pár jednoduchých krokov. Ako na to?

AKÝ JE ROZDIEL MEDZI LACNOU A DOBROU BRÁNOU?
Trh s garážovými bránami na Slovensku je veľmi pestrý. Je možné si vybrať od úplne lacných garážových brán až po veľmi luxusné brány, ktoré okrem nadštandardných technických prvkov ponúkajú aj výnimočný dizajn. Je pomerne ťažké sa v tejto ponuke zorientovať, preto by sme vám radi poskytli jednoduchý návod, na čo potrebné sa zamerať pri porovnávaní jednotlivých produktov. Ako na to?

Katalóg na stiahnutie nájdete tu.

 

CERTIFIKÁTY & OSVEDČENIA

Všetky produkty vyrábané a dodávané firmou Jolly Joker a.s., spĺňajú technické a bezpečnostné normy EÚ. >>