Audio a videovrátniky
011 Biznis2 Mesto3 MestoBackBanner PicBiznisBiznis2Came StadionCloseDomDomovFaviconGhouseHomeInzercia ImageJjJoomla BlackJoomla GreenJoomla Logo BlackKvalitaLogo FooterLogo HeaderLogoMenu IconMestoMesto2Overlap Image Buzik 001Overlap Image Buzik 002Overlap ImagenPosuvne HarmonkovePowered ByRefbackTestWhouse
Icons

Audio a videovrátniky

Špičková kvalita pre domáce prostredie s množstvom doplnkových funkcií.

Na trhu dnes nájdete veľmi širokú ponuku audio a videovrátnikov. Ak však máte záujem mať doma alebo v budove zariadenie, ktoré vám ponúkne dokonalý zvuk a obraz, potom je tu jednoznačná voľba. Talianska firma BPT je spoločnosťou, ktorá ako prvá priniesla na trh myšlienku audio a videovrátnikov. Na ich vývoji pracuje už viac ako 20 rokov.

Samotné zariadenia sú navrhnuté tak, aby mohli byť použité aj vo veľkých bytových a administratívnych komplexoch s niekoľko tisícmi užívateľov, a to bez straty kvality zvuku a obrazu na veľké vzdialenosti.

Vyššie rady vonkajších panelov umožňujú napríklad prepojiť zvuk a obraz od dverí vášho domu do vášho mobilného telefónu. Kdekoľvek ste, možete sa zhovárať s vašou návštevou cez telefón prípadne aj formou videohovoru.

 

CERTIFIKÁTY & OSVEDČENIA

Všetky produkty vyrábané a dodávané firmou Jolly Joker a.s., spĺňajú technické a bezpečnostné normy EÚ. >>